snapshot_4b8c91b2_0bea54b6.jpg

Corbin peitteli esikoisensa kehtoon ja lauloi tälle pienen tuutulaulun. Vauva nukahti melkein heti, sillä hänen syntymä teki Elliotinkin väsyneeksi. Ehkäpä jos lapsi, ja äitikin, olisivat huomenna vähän virkeämpiä.

snapshot_4b8c91b2_ebea6c27.jpgsnapshot_4b8c91b2_4bea94c4.jpg

 

Elliott oikeastaan vain söi ja nukkui, mutta silti tämä pieni ihminen tarvitsi paljon rakkautta. Sitähän tuoreilta vanhemmilta riitti vaikka yllinkyllin. Toki myös vaippoja tuli vaihdettua vaikka muille jakaa.

snapshot_4b8c91b2_cbea94d9.jpg

Ruokaa kului nyt enemmän, joten sitä piti joka viikko ostaa lisää. Tosin rahat tässä taloudessa menee heti nollille, koska kuluja on aivan liikaa. Laskut, ruoka...

snapshot_4b8c91b2_abea9f75.jpg

Jade rakastui Elliotin tapaa, missä vauva takertuu käteensä kiinni. Niin pieni ja hento ote. Haiseva sellainen.

snapshot_4b8c91b2_4beaa064.jpg

Jaden ja Corbinin rakkauselämä alkoi pikku hiljaa hiipumaan, koska heillä ei ollut enää niin p aljon aikaa toisilleen vauvan synnyttyä. Jopa vesassa käyminen saattoi lähentää parin suhdetta.

 

snapshot_4b8c91b2_4beaa0b0.jpg

Corbin sai Jaden mutookuvan valmiiksi ja se ripustettiin heti seinälle. Hyvät taidot on miehellä!

snapshot_4b8c91b2_6becc985.jpg

Nuoripari yritti korjata väljentyneen suhteensa pitämällä hieman hauskaa ja sehän auttoi kummasti. Corbin ja Jade saivat kipinän uudelleen syttymään, mikä on tosi hieno asia!

snapshot_4b8c91b2_4beccd3b.jpg

Tuttipulloja oli sikinsokin pitkin taloa, jotka piti sitten tuhota. Kestotuttipullo olisi hyvä tähän talouteen. Ainakin Jadella tuli päivän kyykyt suoritettua tämän myötä.

snapshot_4b8c91b2_0becce49.jpg

Corbin paran kasvit kuoli tuosta noin vain, mutta onneksi palstoille sai istutettua uusia tomaatteja heti karstaamisen jälkeen. Toki mies murehti asiaa vähän aikaa, että miten näin pääsi käymään, mutta hyväksyi asian piakkoin.

snapshot_4b8c91b2_8becd39f.jpg

Jade ja Corbin juttelivat eräänä kauniina aamulla lapsenhankinnasta. Olisiko aika tehdä lisää lapsia? Aluksi Corbin empi asiaa, mutta heltyi lopulta. Jade oli innoissaan kuulessaan miehen päätöksen. Vauvan tekoon siis.

snapshot_4b8c91b2_6becd52b.jpg

Corbin katseli lastaan. Pikkuinen kasvoi niin nopeasti ja kohta hän jo vilistää menemään kämpässä. Ja puhuu niin, että ei loppua tule. Corbin oli ylpeä vauvastaan.

snapshot_4b8c91b2_6becd621.jpg

Sitten viimein koitti se päivä, kun elliott täyttää vuoden. Ulkona oli kaunis ja lämmin sää. Hyvä aika viettää synttäreitä.

snapshot_4b8c91b2_0becd65e.jpg

Paljon onnea rakas Elliott! Isänsä kanssa puhaltamassa kynttilöitä. Ihania molemmat, ei siitä mihinkään pääse.

snapshot_4b8c91b2_2bece4b3.jpg

Puolen vuoden kuluttua Elliott pääsi taaperoikään ja hänestä oli kuoriutunut erittäin herttainen taapero. Hänessä on isänsä että äitinsä ulkonäköä. Pieni punatukkainen poika varustettuna tummilla nappisilmillä.

Luonne: 3-4-10-10-7

snapshot_4b8c91b2_abee17d1.jpg

Corbin oli ylpeä pikku pojastaan. Hänestä on alkanut tuleman kunnollinen kansalainen. Olihan poika välillä villi ja mahdoton, mutta silti vanhemmat häntä rakastivat ja paljon.

snapshot_4b8c91b2_abee19e8.jpg

Elliott on juuri päässyt jokelteluvaiheesta sanojen muodostamiseen suussa. Olihan se vähän hankalaa pojan mielestä, mutta hän ja hänen isänsä olivat tyytyväisiä Elliotin edistykseen. Kyllä tämä vielä tästä sujuu.

snapshot_4b8c91b2_6bee33e8.jpg

Elliotin vanhemmat alkoivat kyllästmään kakkavaippoihin, joten he päättivät opettaa poikaa potalle. Hyvinhän se alkoi sujumaan. Ihan tosi. Ilman itään ongelmia ja Elliott oli muuten sellainen, joka oppi nopeasti kaikkea uusia taitoja.

snapshot_4b8c91b2_6bee4c6c.jpg

Jade salli itselleen pitkästä aikaa kakunpalan. Hänhän urakoi baletissa oikein huolella ja Elliotkin kaipasi huomiota joka pieni minuutti. Myös Corbinin kanssa piti viettää aikaa, jotta parisuhde pysyisi kunnossa eikä tulehtuisi.snapshot_4b8c91b2_6bee4cb2.jpg

Voi ei, ei, Elliott-rakas. Ei vessanpönttöön leikkimään. Rahat saattaisivat juuri riittää leluun. Mammonaa tarvitsisi kipeästi, mutta mitenkäs sille mahtaa, kun on vaan yksi työssäkävijä perheessä.

snapshot_4b8c91b2_4bee55d3.jpg

Jee! Elliott sai puuhevosen. Jade osti sen Huutosimsistö halvalla ja poika ihastui tähän täysin. Jade tosin oli silmä kovana, ettei satuuisi mitään. Olihan Elliott muutenkin vielä pieni lapsi, jolla ei ole vielä niin hyvää tasapainoa. Poika kuitenkin rupesi joka päivä kinuamaan oikeaa ponia. Sehän ei tietenkään onnistu, koska rahaa ei ole ja hevosen omistaminen maksaa paljon.

snapshot_4b8c91b2_cbee5f37.jpg

Kolmen kuukauden päästä Jade huomasi olevansa raskaana, sillä hän oli usein tosi väsynyt ja ruokaakin meni kolmen edestä. Jade kertoi miehelleen ja molemmat olivat tosi iloisia raskaudesta. Jade salaa toivoi tyttöä, jolle hän voisi opettaa balettia. Eikä se haittaisi vaikka tulisikin toinen poika. Pääasia, että tulee terve pienokainen.

snapshot_4b8c91b2_8bee60a2.jpgsnapshot_4b8c91b2_6bee60d8.jpg

Eräänä päivänä Elliott nousi väärällä jalalla ja oli kiukkuinen koko aamun. Mikään ei kelvannut ja poika purki huonon olonsa vanhempiin. Onneksi Elliott oli kunnon päivänsäde loppupäivän.

snapshot_4b8c91b2_6bee645b.jpg

Elliott ei olisi halunnut luopua tutista syödessään pullosta, mutta kun hän tajusi asian, että pullosta ei voi juoda, jos tutti on suussa. Onpa hän hölmö pikku kaveri <3

snapshot_4b8c91b2_8bee7cda.jpg

Jade: Saa olla sitten viimeinen vaippa mikä vaihdan.

Jade oli jo sitä mieltä, että tuon pikku pojan pottataitoja täytyisi terästää enemmän, ettei tulisi Elliotilla aina housuun.

snapshot_4b8c91b2_abee7dcc.jpg

Kuudennella kuulla oleva Jade sai vihdoinkin aikaa harrastaa balettia. Corbin oli näet luvannut hoitaa pikku koltiaista hetken aikaa, mitä nainen todella arvosti. Ihana mies Jadella. Sitten kun toinen vauveli syntyy niin oman ajan saaminen on vaikeampaa, koska lastenhoitajaakaan ei voi tilata rahapulan takia. Rahaa täytyy kerätä toiseen kehtoon.

snapshot_4b8c91b2_0bee7ee5.jpg

Jade kävi baletin jälkeen suihkussa ja kun hän käveli keittiöön, hän huomasi, että Corbin oli tehnyt hänelle ruokaa. Nainen halusi kiittää miestään monta kertaa. Hän on sen ansainnut.

snapshot_4b8c91b2_8bee7f8c.jpg

Jaden kaverit soitti kokoajan heidän huushollilleen, mutta Orbin pisti selväksi, että nyt ei ole aikaa eikä nyt jaksa. Heillä oli tarpeeksi tekemistä eikä ehtinyt mitään kavereita miettiä.

snapshot_4b8c91b2_2bee80d9.jpg

Sinä senkin pikku riiviö. Ei tämä poika aina hiljaa pysynyt, vaan piti itkupotkuraivarit vetää, kun ei saanut tarpeeksi huomiota.

snapshot_4b8c91b2_8bee83fa.jpg

Jadella oli kahdeksannella kuulla outoja kipuja, mitkä pistivät hänet maaten vaikka kylmälle lattialle. Jade ja Corbin pelkäsivät tulevaa keskenmenoa, mutta tuleva kuopus silti sinnikkäästi piti miehen ja naisen toivossa.

snapshot_4b8c91b2_abee8443.jpg

Corbin auttoi Elliotia kävelemään ja poikahan sen jo kässässi ensimmäisillä tunneilla. Vaikeita oli saada jalkaa toisen eteen, mutta hitaasti hyvä tulee. Pian Elliot vilistää menemään oikein kiljuen. 

snapshot_4b8c91b2_0bee8924.jpg

Corbin oli tähnyt ostosteeveessä koneen, joka valmistaa mahtimaitoa. Siihen tarvitsee kuitenkin taitoa, että se onnistuisi täysin, mutta kuitenkin mies ei siinä onnistunut. Tälläkertaa tavallista pullomaitoa pojalle.

snapshot_4b8c91b2_ebee8934.jpg

Voi Jade raukka. Hänellä pääsi housuun ja lattialle. Hän ensiksi luuli, että lapsivedet olisi menneet, mutta ei onneksi vielä. Kuukauden päästä vasta vauvan pitäisi ilmoittaa tulostaan.

snapshot_4b8c91b2_2bee913a.jpg

Ja tämäkin vielä. Nukahtanut pystyyn raukka. Noh. Onneksi ei enää kauaa, kun uusi tulokas syntyy. Jade saa laittaa kuosiin itsensä sen jälkeen.

snapshot_4b8c91b2_2bee94e1.jpg

Corbin oli ruvennut öisin tekemään balettia. Kukaan ei nähnyt tai kuullut, mutta Jaden myötä mies oli ihastunut balettiin. Hänestä tuntui kuin olisi joutsen tai sen höyhen. Niin sulavaa ja kaunista.

snapshot_4b8c91b2_6bee95df.jpg

Kylpyamme kaipasi hieman kunnostusta, joten Corbin otti asian hoitoon ja onnistui siinä täydellisesti. Melkein heti tämän jälkeen Corbin kuuli huutoa ja sanojen sekaantui miehen nimi, joten Corbin juoksi paikalle.

snapshot_4b8c91b2_4bee966e.jpg

Pari päivää laskettua aikaa Jade menetti lapsivetensä ja tästä alkoi kivulias sessio, mutta onneksi synnytys ei ollut yhtä paha kuin Elliotin syntymä. Corbinkin osasi auattaa ja neuvoa paremmin täläkertaa.

snapshot_4b8c91b2_2bee977d.jpg

Pian Jaden käsivarsilla hymyili pieni tyttövauva, jonka nimeksi tuli tietenkin Crystal. Tuleva balettitanssija. Punapää tämäkin lapsukainen.