snapshot_4b8c91b2_8bfa59d7.jpg

Elliott: Mutsi. Mä haluisin yliopistoon. 

Jade: Niin? Jos olet niin päättänyt, niin käyhän se. 

Elliott: Kiitos! Oot paras.

Elliotin alkoi mieli ryhtyä ylioppilaaksi ja onneksi hänen vanhemmat hyväksyivät asian. Nuorukaisen on siis aika muuttaa yksin muualle ja toivon mukaan hän pärjää opiskelijakämpässä. Myöhemmin varmaan muut sisarukset tekevät saman asian.

snapshot_4b8c91b2_8bfa5b39.jpg

Niinpä Elliott soitti yliopistolle ja hän sai kolme stipendiä, joten voimme tästä päätellä, että hyvin menee. Pojalle tulee varmasti kova ikävä, mutta se yleensä helpottaa parin viikon kuluttua ja onhan kampuksella muitakin nuoria. Ehkäpä jopa tuleva vaimo.

snapshot_4b8c91b2_2bfa5b66.jpg

Elliott: Hei rauhotu. En mä hyvästele, sanon vaan heipat.

Nuorimies oli vielä niin angsti, ettei äidin hali tuntunut kivalta. Elliott vain nolostui ja toivoi, että kukaan ei näe. Silti Elliott rakasti vanhempiaan ja sisaruksiaan tosi paljon. Rakastan Elliotia. Niin hyvä sielu ja luonne.

snapshot_4b8c91b2_6bfa5baa.jpg

Hei, hei, Elliott. Tulee ikävä. Nähdään kunhan Crystal ja Dustin kasvavat ikääsi jos siis olet siellä vielä.

snapshot_4b8c91b2_ebfa5d3a.jpg

Crystal raukka rupesi itkemään isoveljensä lähdettyä kampukselle. Onneksi tyttö rauhoitettiin ja hänelle kerrotiin, että kaikki on hyvin. Elliott nääs saa opiskella lempiuraansa varten. Muutama vuosihan siinä menee, mutta kaikki alkoi laskemaan päiviä Elliotin saapumiseen.

snapshot_4b8c91b2_6bfa6a4f.jpg

Crystal onneksi rauhoittui ja meni hyvin mielin nukkumaan. Kello oli jo paljon ja koko talous meni yöpuulle Elliott mielessä.

snapshot_4b8c91b2_cbfd2028.jpg

Aamuvirkku-Dustin oli heti aamulla viiden aikaan huutamassa sängyssään ja koko perhe heräsi siihen. Kukaan ei silti osannut olla vihainen pikkuiselle. Poika laittoi suun mutrulle ja hänen suuret kimaltelevat silmät eivät vetäneet vertoja kenellekään.

snapshot_4b8c91b2_4bfd222d.jpg

Corbin: Isin pikku kullannuppu.

Dustinista tuli vanhempien silmätikku ja poika oli niin vilkas, että häntä piti vahtia. Dustin yleensä pani suuhun kaikkea mitä tämä löysi. Vaikka lukin tai turilaan.

snapshot_4b8c91b2_8bfd230e.jpg

Crystal nukkui aina myöhään ja Jaden piti välillä käydä tarkistamassa, että kaikki on hyvin. Ei sitä ikinä tiedä, jos vaikka hengitys lakkaisi yhtäkkiä tuntemattomasta syystä. Ei noin söötti tyttö jaa menehtyä, koska hänessä on muutenkin paljon perijäainesta.

snapshot_4b8c91b2_cbfd2418.jpg

Jade teki Dustinille mahtimaitoa Corbinin ihmelaitteella. He ajattelivat, että pakkohan sen on joskus toimia. Niin toimikin. Jade juotti pikku-ukkelille hiukan maitoa ja badam! Poika hohti ja oppi tosi nopeasti. Puhumaan hän ei vielä oppinut, mutta kävelemään kyllä. Olen niin ylpeä tuostakin pojasta!

snapshot_4b8c91b2_0bfd247f.jpg

Dustin löysi tiensä juuri ostetulle pajuiselle lelulaatikolle. Onneksi poika ylsi avata lootan ja poika sukelsi sinne ja tuli ulos lelu kädessään. 

snapshot_4b8c91b2_2bfd265b.jpg

Leluautohan sieltä löytyi ja tästä tulikin pojan lempilelu. Onko tuo nyt taksi vai mikälie. Dustin tykkäsi sanoa aina; tuut tuut. Kovassa käytössä tulee olemaan auto.

snapshot_4b8c91b2_cbfd27af.jpg

Corbin ja Jade olivat onnellisia ihanasti perheestä, mikä heillä oli. Lapset kasvaa terveinä ja rahatilanne on parempi, kuin mitä ennen. Kaikki olivat kohdallaan. Ikuisesti yhdessä.

snapshot_4b8c91b2_8bfd2803.jpg

Ulkona oli satanut lunta aamulla ja Corbin halusi yllättää koulussa olevan tyttärensä lumiukolla. Sitten kun tyttö tulee koulusta, niin he tekevät jotain yhdessä pihalla. Lumienkeleitä, iglua, lumiukkoja, luistelua lammessa...

snapshot_4b8c91b2_6bfd2a51.jpgsnapshot_4b8c91b2_6bfd2a85.jpg

Joulukin tuli ja pukkia odoteltiin. Sehän tuli ja lapset saivat pari lelua. He vieattivät onnellista aikaa yhdessä, jos toki Elliotia ei lasketa. Hänelle lähetettiin jälkijunassa rahaa, mikä tuli tarpeeseen.

snapshot_4b8c91b2_2bff9687.jpg

Jade opetti Dustinille sanoja ja ennen sitä hän tarjosi pojalle vähän mahtimaitoa. Dustin joi sen kaikella antaumuksella. Hyvä että maistui hyvältä, ettei mitään traumoja jäänyt.

snapshot_4b8c91b2_2bff97b6.jpg

Jade ei saanut Dustinia nukkumaan, joten hän jätti pojan tunniksi yksin ja onneksi Corbin tuli pian ja sai Dustinin kehtoon nukkumaan. Kenties kyseessä jokin eroahdistus? Noh, toivon mukaan asia korjaantuu vuosien myötä.

snapshot_4b8c91b2_0bff9882.jpg

Mitäs se Jadesein tässä uneksii? Maahisista ja ennustuksesta, vai kenties tulevasta elämästä

snapshot_4b8c91b2_ebff9913.jpg

Talouteen ostettiin mankka, johon Crystal tykästyi kovasti ja tanssi monta tuntia putkeen. Yksin, isän, äidin tai veljensä kanssa. Mistä tuota puhtia riittää tuolla tytöllä.

snapshot_4b8c91b2_2bff99f9.jpg

Tuo Crystal on kyllä sellainen malli, että huhhuh. Eroaa Elliotista sillä, että tyttö ei tykkää baletista. Tai noh. Tanssista molemmat tykkää, mutta ei samasta lajista.

snapshot_4b8c91b2_cbff9abb.jpg

Dustin näytti siskolleen mallia. Tosi sööttiä ja vaikuttaa siltä etä tanssi on suvun veressä mukana.

snapshot_4b8c91b2_cbff9b57.jpg

Jade harvoin antoi lapsien syödä aamupalaksi herkkulettuja, mutta nyt se oli poikkeus. Hän halusi välillä hemmotella rakkaitansa oikein kunnolla. Dustinilla on muutenkin kohta syntymäpäivät, niin miksei.

snapshot_4b8c91b2_0bff9c89.jpg

Oli pakko laittaa tämä kuva, koska mitä isä tanssii, niin tytär tanssii perässä. Corbin kehui tyttöään, että hienosti tanssittu.

Corbin: Oh, you can really dance...

snapshot_4b8c91b2_4bff9d35.jpg

Corbin: Forever together.

Jade ja Corbin olivat kuin juuri rakastuneet. He jakoivat toisilleen rakkautta, mitä lapsista jäi. Tuossa nähtiin myös pinky promise, jos tiedätte mitä tarkoitan.

snapshot_4b8c91b2_8bff9e43.jpg

Jade mietti, että pitääkö ambulanssi kutsua, koska naapurin silmät olivat melkein muurautuneet kiinni. Asiaa selviteltiin ja päätettiin, että naikkonen saa jatkaa matkaanasa kotiin. Jadekin nolostui naapurin kerrottua, että hän on aasialainen, siksi silmät.

snapshot_4b8c91b2_2bff9f88.jpg

Dustin viettiä synttäreitä jo viisi vuotta ja pian hän kasvoikin hiukan pidemmäksi, lapseksi. Hän ei ole enää taapero. Hyvästi vaipat ja avuttomuus hakea ruokaa.

snapshot_4b8c91b2_8bffb622.jpg

Dustin täytti seitsemän vuotta ja hänestä kasvoi jo komea nuorimies. Selvästi paljon Elliotin näköä, mutta silmät hieman vinommat ja huulet hiukan täyteläisemmät.

snapshot_4b8c91b2_4c008fd8.jpg

Kun lapset olivat nukkumasa ja Corbin töissä, Jade pisti kodin järjestykseen. Crystal ja Dustin olivat aikamoisia viikareita ja tavaroita lensi minne sattui. Ruokaa oli lattialla ja pöydällä. Jade mietti, että sitten, kun lapset kasvavat ja muuttavat pois kotoa, niin hän tulee kaipaamaan näitä aikoja.

snapshot_4b8c91b2_2c0090be.jpg

Joku nuorukainen soitti Jadelle ja sanoi, että pääsisikö Crsytal leikkimään. Ei päässyt, koska kello oli jo keskiyö ja tyttö oli jo nukkumassa. Kolmatta tuntia.

snapshot_4b8c91b2_cc00918d.jpg

Crystal tyttönen nousi aamu varhain ylös sängystä. Aikainen lintu madon nappaa, eikös se niin mene? Ainakin Crystalin haukotus näyttää makealta ja jalat jääneet jumiin sängyn kaiteisiin. Tyttö pääsi kyllä ilman vahinkoja pois jumista.

snapshot_4b8c91b2_ec009296.jpg

Dustin kokeili balettia, mutta hän ei tykännyt siitä ollenkaan. Dustin tanssisi mielummin streetdancea, kuin tätä tyttöjen joutsenhippulointia. Ei kaikki voi tykätä kaikesta, niin Jade sanoisi.

snapshot_4b8c91b2_8c023051.jpg

Crystal ja Dustin tykkäsivät juoruilla kaikista tuntemistaan henkilöistä pojan huoneessa. Onneksi ei mitään törkeää. Ihan sellaisia lasten juttuja.

snapshot_4b8c91b2_ec0242c8.jpg

Nyt tuli se aika, mitä vanhemmat pelkäävät; mistä lapset tulevat. Dustin oli niin innoissaan kysymyksestä, että oli ihan kunnolla kuulolla. Corbin selitti pojalle, että nyt on niin, että täytyy odottaa vielä pari vuotta, että iskä vastaa kysymykseen rehellisesti.

snapshot_4b8c91b2_ac0242da.jpg

Crystal oli monta vuotta hinkunut lemmikkiä ja Jade päätti sitten ostaa tytölle mamsterin, Lumikki, nimeltään. Tyttö oli aivan innoissaan ja jakoi rakkautta sille tosi paljon. Lemmikki oli Crystalin synttärilahja.

snapshot_4b8c91b2_6c024557.jpg

Lapset olivat lumisena päivänä kokoajan ulkona ja sisälle tultuaan he menivät vierekkäin nukkumaan vanhempiensa sängyllä. Corbin ja Jade eivät siirtäneet heitä omaan sänkyyn, vaan antoivat nukkua siinä paikassa mihin nukahtivat.

snapshot_4b8c91b2_2c024631.jpg

Dustin oli jälleen iloinen, niinkuin joka luminen aamu, että nyt pääsee leikkimään ulos. Lumi vain alkoi jo pikkuhiljaa sulamaan, niin poika halusi ottaa tästä kaiken irti.

snapshot_4b8c91b2_4c02465f.jpg

Corbin tanssitti pikku enkeliään ja Crystal kikatteli mukana. Hänen suhteensa vanhempiinsa olivat todella hyvät, niinkuin myös veljiinsä.

snapshot_4b8c91b2_cc0249bf.jpg

Vuodet vierivät ja lapset kasvsoivat kovaa vauhtia. Varsinkin Crystal, joka oli kasvanut jo teini-ikään. Vaikein aika ihmisen elämässä.

snapshot_4b8c91b2_cc02583c.jpg

Crystalista on kasvanut oikein nätti nuori nainen. Hänellä on perhetavoite, joten kuten arvata saattaa, nainen haluaa ison perheen. Mieltymyksiä ovat maskit ja työttömyys. Inhokki on luvouus. Aikas harmi nuo mieltymykset ja työttömyys. Inhokkikin olisi voinut olla parempi. Ei voi mitään. Crystal lähti heti Elliotin perään kampukselle. Nähdään!